Servicii

Prin serviciile oferite de specialiştii noştri veţi fi transpus într-o oază de relaxare, în care veţi regăsi armonie, confort, bună dispoziţie.

Centrul SPA Apollo Wellness Club vă oferă o varietate bogată de tratamente corporale şi servicii de înfrumuseţare…hammam-ul,
masajul cu pietre fierbinţi, masajul de relaxare, fiind reale antidoturi pentru stresul cotidian.

Masaje corporale

Corpul nostru are nevoie de îngrijire specială. Fie că ne dorim relaxare psihică sau fizică fie că avem nevoie de corectarea unor afecțiuni, masajul corporal este calea pentru a obține starea de bine.

Alege ce ți se potrivește sau apelază la unul din terapeuții Apollo SPA pentru consiliere în alegerea unui anumit tip de masaj.

Masaj de Relaxare „Apollo Well Being”
Masaj Terapeutic
Masaj Sport
Masaj Deep Tissue
Masaj la patru mâini
Masaj anticelulitic
Reflexoterapie

Masaje speciale exotice

Masajele exotice sunt adevărate ritualuri ce redau corpului frumusețea și vitalitatea. Vă așteaptă o experiență multisenzorială unică.

Hammam exotic peeling/ Cuplu Hammam exotic peeling

Masaj cu pietre vulcanice

Masaj japonez

Cosmetică

Pe lângă inducerea stării de bine, industria cosmetică se străduieşte mereu să descopere ingrediente şi tehnologii care să aducă visul tinereţii fără bătrâneţe cât mai aproape de realitate.
Apollo Wellness Club vă pune la dispoziţie o gamă largă de tratamente cosmetice – hidradermie cu dublă ionizare, hidradermie lift, hidradermie lift express, hidradermie lift de luxe, hidradermie lift pentru ochi, tratament anti age, tratament facial aromatic, Beaute Neuve, liftosome, masaj facial, extracţie.

Coafor

Locul unde serviciile de calitate se îmbină cu produsele profesionale de îngrijire a părului.
Vă invităm să descoperiţi gama de produse profesionale Goldwell pentru frumuseţea părului dumneavoastră!

Manichiură-Pedichiură

Vă oferim servicii de cea mai bună calitate folosind produse profesionale de top (O.P.I.).
Puteţi opta pentru o manichiură/pedichiură simplă, clasică, french, cu gel, gelix, cu ştrasuri speciale sau ornamente adezive.

Solarium

Atunci când dorim să ne bronzăm rapid şi vremea nu ne permite sau nu putem să ne expunem la soare, apelăm la soluţii alternative.
Solarul este una din metodele cele mai la îndemână. Efectul este vizibil aproape imediat, condiţionat fiind de tipul de piele şi de durata expunerii.