Hotel

Hotel Apollo

Alegeţi dintre cele două clasificări de camere

Ne definesc atenţia la detalii, profesionalismul, pasiunea în tot ceea ce facem, toate pentru a asigura servicii de cea mai bună calitate, astfel încât să aveţi sentimentul de “ACASĂ”. Fie că aţi ales unul dintre pachetele de relaxare sau cu tratament, fie sunteţi doar în trecere, cu siguranţă vă veţi îndrăgosti de această locaţie unică şi veţi dori să reveniţi.

Toate tarifele includ mic dejun bufet, acces nelimitat la centrul SPA şi ştrand. Copiii până la 5 ani beneficiează de gratuitate la cazare, mic dejun şi acces la centrul SPA şi strand. Spaţiile publice sunt concepute pentru a permite accesul persoanelor cu dizabilităţi. Complexul dispune de o parcare gratuită de 300 locuri.

Ziua hotelieră incepe la ora 15:00 (check-in) şi se încheie la ora 12:00 (check-out).

Serviciile de care beneficiează oaspeţii noştri, transformă hotel Apollo într-un hotel leisure cu stil.

Camere ★★★★

Camerele sunt amenajate în stil clasic, elegant oferind confortul necesar pentru regăsirea liniştii şi echilibrului. Astfel, toate dimineţile vor fi frumoase.
Continuaţi cu un mic dejun bogat, din ingrediente proaspete şi sănătoase, preparat cu atenţie, de chefii noştri în bucătăria proprie.

Structura de **** are în dotare
* 1 apartament executive
* 6 apartamente Junior Suite
* 10 camere duble cu pat matrimonial
* 18 camere duble cu două paturi

Camere ★★★

Camerele sunt decorate armonios și asigură confortul dorit pentru odihnă și relaxare. Astfel, toate dimineţile vor fi frumoase.
Continuaţi cu un mic dejun bogat, din ingrediente proaspete şi sănătoase, preparat cu atenţie, de chefii noştri în bucătăria proprie.

Structura de *** are în dotare
* 4 apartamente
* 8 duplexuri
* 6 camere duble cu pat matrimonial
* 12 camere duble cu două paturi