Hotel

Apollo Hotel

Válasszon a két szoba típusból

Minden tevékenységünket szenvedély, részletekre való odafigyelés és professzionalizmus jellemez. Célunk magas minőségű szolgáltatások biztosítása, annak érdekében, hogy Ön otthon érezze magát náluk. Meggyőződésünk, hogy akár valamelyik relaxációs vagy kezelési csomagunkat választotta, akár átutazóban van szállodánkban, biztosan beleszeret az egyedülálló környezetbe és vissza vágyik majd hozzánk.

Minden ár tartalmazza a svédasztalos reggelit, továbbá korlátlan belépést biztosít a SPA-központba és a strandra. Az 5 év alatti gyerekeknek ingyenes a szállás, a reggeli, valamint a belépés SPA-központunkba és a strandra. A közterületek akadálymentesítettek, ezáltal a mozgássérültek is szabadon közlekedhetnek szállodánk területén. Komplexumunk 300 férőhelyes, vendégeink számára ingyenes parkolóval rendelkezik.

Magas minőségű szolgáltatásaink, stílusos és kényelmes szállodává varázsolják az Apollo Hotelt.

★★★★ Szobák

A szobák berendezése klasszikus, elegáns stílusával hozzájárul a kényelem és a testi-lelki egyensúly megteremtéséhez. Nálunk minden reggel szép. Kezdje a napot friss és egészséges hozzávalókból, séfjeink által gondosan elkészített, gazdag reggelivel.

A 4* struktúra az alábbiakat tartalmazza

*1 Executive apartman

*6 Junior lakosztály

*10 kétszemélyes szoba franciaággyal

*18 kétágyas (twin) szoba

Válasszon a 4* szobáinkból

★★★ Szobák

A barátságos színvilágú, egyedi stílusban megépített szobáinkban vendégeinkre kényelmes pihenés vár. Nálunk minden reggel szép. Kezdje a napot friss és egészséges hozzávalókból, séfjeink által gondosan elkészített, gazdag reggelivel.

A 3* struktúra az alábbiakat tartalmazza

*4 apartman

*8 duplex (ikerszoba)

*6 kétszemélyes szoba franciaággyal

*12 kétágyas (twin) szoba