SPA központ – Apollo Wellness Klub

SPA központ – Apollo Wellness Klub

Relaxációs oázis Erdély szívében!

Az első SPA központok 1926-ban jelentek meg a már meglévő, belgiumi SPA városban található modellt követve. Itt az ásvány- és termálvizek gazdagsága tette lehetővé, hogy felvirágozzon ez a típusú egészségkultúra és hogy követendő modellé váljon. Ma a SPA központok széles körű arc- és testszépítő eljárásokat és kezeléseket kínálnak, szem előtt tartva a megelőzési és gyógyító elveket.

Az Apollo Wellness Klub SPA központja meghívja Önt egy pihentető és harmonikus légkörbe. Az intimitás, a kikapcsolódás és a professzionalizmus mellett az Apollo SPA központ különféle testápolási és szépségápolási kezelések széleskörű szolgáltatásait nyújtja … emellett hammamot, forró köves masszázst, relaxációs masszázst kínál, amelyek hatékony ellenszerei a mindennapi stressznek. Az Apollo SPA központ által nyújtott kezelések revitalizálják és relaxálják a testet, stimulálják a keringést, kalóriát égetnek és átformálják a testet. Az aktív élet elkötelezettjei a legmodernebb készülékekkel tarthatják karban izomtónusukat a korszerűen felszerelt fitnesztermünkben.

Az általunk kínált kozmetikai kezelésekhez csúcsminőségű termékeket használunk, minden bőrtípus számára biztosítjuk a leghatékpnyabb készítményeket. A revitalizálást az Apollo medence bárpultjánál egy friss saláta vagy egy frissen facsart narancslé elfogyasztásával teheti teljessé, feltöltve energia-és egészségkészletét.

Árak

 

Kattintson az Apollo Wellness Klub, Spa és Wellness-szolgáltatásainak árjegyzékéhez

Édesvizű medence

Az édesvizű medence ideális hely az izmok és a fájó ízületek edzésére, hiszen a víz a testtömegünk 90%-át átveszi. Az úszás előnye, hogy növeli az izomtónust és a rugalmasságot, javítja a koleszterinszintet, csökkenti az asztmás tüneteket.

Sós vizű medence

A kivételes mineralizáció, a koncentráció (135,586 mg / l) és összetétel (Jód, Kálcium, Magnézium, Kálium, Nitrát) hatékony terápiás hatásúvá teszi a fürdőt. A víz Erdély-szerte a legmagasabb jódtartalommal (11,4 mg/l) telített, a jód közismerten a hosszú élet ionja.

Szaunák

A szauna mára közismerten az aktív pihenés egyik legelterjedtebb egészségmegőrző eleme, amelynek jótékony hatásai mind fizikai, mind szellemi szinten megnyilvánulnak.

 

Jacuzzi

A meleg víz és a finom vízsugár-masszázs szinonímája az abszolút kényeztetésnek. Felszabadítja az elmét és ellazítja az izmokat.

 

Fitnesz

A moderkori hétkoznapok elengedhetetlen velejárója a rendszeres testmozgás és edzés. A fitnesz gyakorlatok harmonikusan fejlesztik a testet, tonizálják, ugyanakkor a koncentráló képességet és a kreativitást is fejlesztik.

Szolgáltatások

Szakembereink gondoskodnak arról, hogy Önt egy pihentető oázis fogadja, amelyben harmóniát, kényelmet és jó hangulatot talál.

Strand

Hagyja maga mögött a mindennapi stresszt és vegyen részt egy relaxáló élményben az Apollo Wellness Klub SPA teraszán.

Bár

Élvezze a saláták, tészták és szendvicsek revitalizáló erejét egy frissen facsart gyümölcslé mellett.