Centru SPA – Apollo Wellness Club

Centru SPA – Apollo Wellness Club

O oază de relaxare în inima Transilvaniei!

Primele centre SPA au apărut in 1926 după modelul celui existent în oraşul SPA din Belgia unde bogăţia de ape minerale şi termale curative i-au permis să devină un model de urmat. Astăzi centrele SPA sunt organizate pe principiile medicinii preventive şi curative, cu o gamă largă de proceduri şi tratamente de estetică facială şi corporală.

Centrul SPA Apollo Wellness Club vă invită să intraţi într-o atmosferă relaxantă şi armonioasă. Pe lângă intimitate, relaxare şi profesionalism, Centrul SPA Apollo vă oferă o varietate bogată de tratamente corporale şi servicii de înfrumuseţare…hammam-ul, masajul cu pietre fierbinţi, masajul de relaxare, fiind reale antidoturi pentru stresul cotidian. Tratamentele din centrul SPA Apollo revigorează şi relaxează corpul, stimulează circulaţia, ard caloriile şi remodelează corpul. Persoanele active îşi pot menţine tonusul muscular în sala de fitness, dotată cu cele mai moderne aparate.

Ne concentrăm atenţia şi pe tratamentele cosmetice cu produse de top, personalizate pentru fiecare tip de ten. Puteţi continua relaxarea la pool bar Apollo, cu o salată proaspată sau un suc proaspăt stors de portocale, pentru un plus de energie şi sănătate.

Tarife Spa

 

Vizitaţi pagina de tarife ale serviciilor Spa şi Wellness în incinta Apollo Wellness Club

Piscina cu apă dulce

Piscina este locul ideal pentru a antrena muşchii şi articulaţiile dureroase, apa preluând 90% din greutatea corporală. Înotul are avantajul de a creşte tonusul muscular şi flexibilitatea, îmbunătăţeste colesterolul, diminuează simptomele astmului.

Bazin cu apă sărată

Mineralizarea de excepţie, prin concentraţie (135,586 mg/l) şi prin conţinut (iod, calciu, magneziu, potasiu, azotaţi) conferă acestor ape, reale virtuţi terapeutice. Apa are cel mai mare conţinut de iod (11,4 mg/l) din Transilvania, iodul fiind ionul longevităţii umane.

Saune

Sauna este recunoscută ca un obicei sănătos pentru organism cu efecte benefice atât la nivel fizic cât şi la nivel mental.

 

Jacuzzi

Căldura apei şi masajul delicat reprezintă răsfăţul absolut care eliberează mintea şi relaxează muşchii.

 

Fitness

Practicarea cu regularitate a exerciţiilor fizice a devenit o necesitate. Exerciţiile de fitness dezvoltă armonios trupul, îl tonifică, dar în acelaşi timp dezvoltă concentrarea şi creativitatea.

Terapii și Servicii SPA

Pentru o experiență completă Centrul SPA Apollo Wellness Club oferă de terapii corporale şi faciale, inspirate de cultura occidentală și orientală: hammam, masaj cu pietre vulcanice, masaj de relaxare, servicii de înfrumusețare (cosmetică, coafor, manichiură, pedichiură).

Plaja

Uită de stresul cotidian şi oferă-ţi o relaxare profundă pe terasa Centrului SPA Apollo Wellness Club.

Bar

Bucuraţi-vă de un meniu uşor de salate, paste şi sandwich-uri alături de un suc din fructe proaspăt stoarse.