Servicii

Prin serviciile oferite de specialiştii noştri veţi fi transpus într-o oază de relaxare, în care veţi regăsi armonie, confort, bună dispoziţie.

Centrul SPA Apollo Wellness Club vă oferă o varietate bogată de tratamente corporale şi servicii de înfrumuseţare…hammam-ul,
masajul cu pietre fierbinţi, masajul de relaxare, fiind reale antidoturi pentru stresul cotidian.

Masaj

Masajul de relaxare este un masaj general, al întregului corp, care are ca scop eliminarea rapidă a oboselii şi relaxarea musculară. Este extrem de eficient în cazul stărilor de oboseală accentuată. Masajul de relaxare se efectuează, de regulă, cu uleiuri sau creme speciale, care stimulează starea de bine şi relaxarea.
Masajul cu pietre fierbinţi echilibrează energia întregului corp, detoxifică şi este un real antidot pentru stres.
Masajul anticelulitic a fost conceput special pentru a vă ajuta să vă remodelaţi silueta, combinat cu proprietăţile cremei modelatoare stimulează circulaţia, elimină toxinele şi depozitele de grăsime.
Masajul sport este ideal pentru persoanele active, previne accidentările şi febra musculară, ce se pot instala după efortul fizic.

Hammam

Hammam-ul este una dintre cele mai plăcute metode de a vă răsfăţa trupul. Curăţă pielea în profunzime, înlătura germenii, îmbunătăţeşte respiraţia, elimină stresul şi toxinele din corp.
Procedura se desfăsoară într-o încăpere încălzită, pe o lespede uriaşă, unde oaspetele se întinde şi un specialist în tehnica masajului îi face un peeling pe întreg corpul, frecându-l cu o mănuşă aspră, curăţând celulele moarte.

Cosmetică

Pe lângă inducerea stării de bine, industria cosmetică se străduieşte mereu să descopere ingrediente şi tehnologii care să aducă visul tinereţii fără bătrâneţe cât mai aproape de realitate.
Apollo Wellness Club vă pune la dispoziţie o gamă largă de tratamente cosmetice – hidradermie cu dublă ionizare, hidradermie lift, hidradermie lift express, hidradermie lift de luxe, hidradermie lift pentru ochi, tratament anti age, tratament facial aromatic, Beaute Neuve, liftosome, masaj facial, extracţie.

Coafor

Locul unde serviciile de calitate se îmbină cu produsele profesionale de îngrijire a părului.
Vă invităm să descoperiţi gama de produse profesionale Goldwell pentru frumuseţea părului dumneavoastră!

Manichiură-Pedichiură

Vă oferim servicii de cea mai bună calitate folosind produse profesionale de top (O.P.I.).
Puteţi opta pentru o manichiură/pedichiură simplă, clasică, french, cu gel, gelix, cu ştrasuri speciale sau ornamente adezive.

Solarium

Atunci când dorim să ne bronzăm rapid şi vremea nu ne permite sau nu putem să ne expunem la soare, apelăm la soluţii alternative.
Solarul este una din metodele cele mai la îndemână. Efectul este vizibil aproape imediat, condiţionat fiind de tipul de piele şi de durata expunerii.