Szolgáltatások

Szakembereink gondoskodnak arról, hogy Önt egy pihentető oázis fogadja, amelyben harmóniát, kényelmet és jó hangulatot talál.

Az Apollo Wellness Klub Spa különféle testkezelések és szépségápolási szolgáltatások gazdag választékát kínálja… a hammamot, forró köves masszázst, relaxációs masszázst, amelyek hatékony ellenszerei a mindennapi stressznek.

Masszázs

A relaxációs masszázs egy teljes testmasszázs, amelynek célja, hogy kiküszöbölje a fáradtságot és ellazítsa az izmokat. Rendkívül hatékony fokozott fáradtság esetén. A relaxáló masszázst általában olajokkal vagy speciális krémekkel végzik, amelyek serkentik az ellazulást. A forró köves masszázs egyensúlyba hozza a test energiáját, méregtelenít és hatékony ellenszere a stressznek. Az anticellulitisz masszázs célja kifejezetten a sziluett átalakítása, valamint a testformázó krém tulajdonságainak kombinációjával stimulálja a vérkeringést, eltávolítja a méreganyagokat és a zsírlerakódásokat. A sportmasszázs ideális az aktív emberek számára, megakadályozza a sérüléseket és az izomlázat, ami a fizikai erőfeszítés után jelentkezhet.

Hammam

A Hammam az egyik legkellemesebb módja annak, hogy kényeztesse testét. Behatol a bőr mélyrétegeibe, tisztítja azt, eltávolítja a kórokozókat, javítja a légzést, megszünteti a stresszt és eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből. Az eljárás egy fűtött helyiségben történik egy hatalmas kőlapon. Erre fekszik a vendég, a masszőr pedig teljes bőrradírozást végez egy speciális kesztyűvel, így távolítva el az elhalt hámsejteket. Az eljárás végén a bőr selymes és üde lesz. Ezután egy speciális vászonnal fedi be a testet, amellyel olivás szappanhabot terít a vendég forró testére. Miután jól átázott, egy speciális masszázst alkalmaz. A masszázs után egy langyos vizes öblítés következik. A pihentető rituálé végül egy frissen facsart gyümölcslé, tea vagy víz elfogyasztásával zárul.

Kozmetika

A jó közérzet megteremtése mellett a kozmetikai ipar mindig arra törekszik, hogy olyan összetevőket és technológiákat fedezzen fel, amelyek az örök fiatalság álmát elérhetővé teszik. Az Apollo Wellness Klub kozmetikai kezelések széles választékát kínálja, mint a kettős ionizációjú Hydradermie, a Hydradermie Lift, a Hydradermie Express Lift, a Hydradermie Lift deluxe, a Hydradermie Lift szemkörnyékápoló, anti age kezelések, aromás arc kezelés, Beaute Neuve, Liftosome, arcmasszázs, extrakciós szolgáltatások.

Fodrászat

A hely, ahol a minőségi szolgáltatások találkoznak a professzionális hajápolási termékekkel. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a Goldwell professzionális termékcsaládot a haja szépségéért!

Manikűr-Pedikűr

Csúcsminőségű professzionális termékek (O.P.I.) használatával a legjobb minőségű szolgáltatásokat biztosítjuk. Választhatnak egy egyszerű, klasszikus, francia, gél, illetve a különböző díszítésű manikűr/pedikűr közül.

Szolárium

Amikor egyenletes, napcsókolta bőrszínt szeretnénk, de az időjárás ezt nem teszi lehetővé, alternatív megoldásokat keresünk. Erre a szolárium a legkézenfekvőbb válasz, hiszen az eredmény szinte azonnali a bőr típusától és az alkalmazott időtartamtól függően.