Cosmetică

Cosmetică

Pe lângă inducerea stării de bine, industria cosmetică se străduieşte mereu să descopere ingrediente şi tehnologii noi pentru practica îngrijirii, păstrării și înfrumusețării corpului uman.

Apollo Wellness Club vă pune la dispoziţie o gamă largă de tratamente cosmetice:

Tratamente faciale anti-aging
Tratamente faciale pentru lifting
Tratamente faciale pentru diferite tipuri de ten
Tratamente cu efect de luminozitate
Hydra Peeling
Detoxygene
Eye Logic
Masaj facial
Laminare gene
Make-up
Servicii de epilare
Tratamente corporale

TRATAMENTE FACIALE CU PRODUSE GUINOT

Hydradermie cu dublă ionizare un tratament personalizat de hidratare a tenului, confortabil și relaxant. Cuprinde trei etape: dubla ionizare, oxigenarea, masajul de relaxare cu ser. La final pielea este hidratată și curățată în profunzime, porii sunt închiși, lăsând tenului un aspect de întinerire.

Hydradermie lift cu dublă ionizare stimulează activitatea celulară și oferă rezultate vizibile chiar după prima ședintă. Procedura oferă o „revoluție de tinerețe”, stimulând musculatura facială, care își recapătă tonusul, iar efectul de lifting este de lungă durată. Beneficii: pielea va deveni sănătoasă, luminoasă și mult mai tonifiată.

Hydradermie lift express un tratament ce acționează la un nivel mai profund al pielii; mușchii faciali sunt stimulați, iar trăsăturile feței își recapătă conturul. Ingredientele active ale serului Anti-Rides, ce refac elasticitatea pielii, împreună cu stimularea mușchilor cu ajutorul electrozilor, vor crea un efect instant de lifting și întinerire. Rezultatele sunt vizibile după primul tratament: trăsăturile feței sunt ridicate, iar pielea devine strălucitoare. Suprafața pielii își recapătă tonusul și ridurile sunt netezite.

Hydradermie lift deluxe – un tratament de lifting care stimulează mușchii faciali și combină două tratamente în unul: Hydradermia Age Logic cu Hydradermia Lift. Acest tratament anti-aging are rezultate vizibile după prima ședință. Este special conceput pentru pielea lipsită de elasticitate și tratează atât pielea cât și mușchii feței.

Tratament ,,Lift Summum” (tratament lifting facial) Oferă fermitate și netezește pielea de pe față, gât și decolteu. Se realizează prin mișcări diferite de lifting/fermitate pentru fiecare zonă: față, gât și decolteu. Are efect de umplere/ștergere a ridurilor și a liniilor din jurul ochilor. Apoi se aplică o mască de fermitate pentru față și o cremă-mască de fermitate pentru decolteu. Tratamentul începe cu o dublă exfoliere cu gel exfoliant pentru a îndepărta celulele pielii moarte și pentru a netezi pielea. Gelul cotine extract de papaya și acizi din fructe, ce accelerează procesul de regenerare celulară. Urmează masajul cu serumul special ce oferă fermitate pielii și redefineste conturul facial. Serumul inhibă degradarea colagenului și a elastinei și sporește sinteza acidului hialuronic, pentru a ajuta pielea să rămână fermă și suplă. Al treilea pas este aplicarea unui serum anti-rid, pe bază de acid hialuronic. Următoarea procedură este masca facială Lift Summum, pentru fermitate. “Ridică’ trăsăturile feței și redă strălucirea. Redefinește conturul feței și are efect de lifting imediat. În final, este aplicată masca Lift Summum pentru decolteu.

Tratament „Age Summum” (tratament anti-îmbătrânire) un tratament pentru reducerea semnelor îmbătrânirii. Combină tehnologia Guinot cu mișcările de masaj pentru un rezultat vizibil de reîntinerire a pielii. Tratamentul începe cu un procedeu de exfoliere cu mocroparticule active pentru eliminarea celulelor moarte și regenerarea pielii. Se aplică apoi serul regenerant Age Summum care conține 56 de ingrediente active și concentrat pur de vitamina C. Acești compuși redau o nouă viață pielii. Urmează un masaj antirid format din 15 mișcări exclusive și de aplicare a serului Age Summum cu acid hialuronic care luptă împotriva pielii lăsate și reface tonusul. Tratamentul se încheie prin aplicarea unei măști antirid pentru redarea strălucirii pielii. Efectul de netezire este imediat.

Hydra Peeling (regenerarea tenului) o alternativă la medicina estetică, pentru regenerarea tenului. Este tratamentul care elimină epiderma devitalizată și favorizează regenerarea pielii. Obiectivele Hydra Peeling sunt: ștergerea vizibilă a semnelor datorate vârstei, recuperarea luminozității tenului și atenuarea petelor pigmentare. Mult mai confortabil decât peelingul medical, dar cu rezultate exceptionale, acest tratamet este recomandat într-o cură intensivă de trei aplicări (una pe saptămână).

Detoxygene (tratament pentru detoxifiere și oxigenare) – un tratament conceput să detoxifice pielea de poluanți. Combină o exfoliere, o mască de detoxifiere și un masaj reoxigenant pentru a restabili bariera protectoare a pielii. Exfolierea dublă elimină celulele încărcate cu toxine și particule de poluare, netezind și rafinând textura pielii. Masca acționează ca un “magnet de poluare” datorită argilei verzi care absoarbe toxinele. Masajul care urmează reoxigenează pielea și stimulează microcirculația. Serul de masaj furnizează energie celulelor și formează o barieră detoxifiantă care protejează pielea de efectele nocive ale poluanților.

Eye Logic (pentru riduri şi cearcăne ochi) – reduce semnele îmbătrânirii și oboselii în zona conturului ochilor prin stimulare musculară. Rezultat: liniile fine și ridurile sunt netezite, conturul ochilor este tonifiat, pungile și cearcănele sunt atenuate, este redusa senzația de pleoape grele.

TRATAMENTE FACIALE CU PRODUSE GUINOT – personalizate după tipul de ten

Tratament pentru fermitate

Tratament cu dublă hidratare pentru ten deshidratat

Tratament antirid – ochi și decolteu

Tratament cu efect de luminozitate – ten, gât, decoleu

Tratament pentru ten acneitc – extracție

Tratament pentru ten gras

Tratament pentru ten sensibil

Tratament curățare profundă și tonifiere – ten normal/mixt

Tratament pentru ten pigmentat și cu pete maronii

Masaj facial – cu rolă din Jad

Mască facială cu aur – hidratare şi îndepărtare riduri

TRATAMENT FACIALE CU PRODUSE FOREVER

Mască Aloe Bio-Cellulose (hidratare și uniformizare) reface și întinerește pielea cu formula super-hidratantă care combină putea Aloei Vera cu bio-celuloza. Masca este compusă din fibre extrem de subțiri care permit măștii să de plieze perfect pe conturul feței și să acționeze eficient asupra ridurilor. Tratamentul este potrivit pentru orice tip de ten.

TRATAMENTE CORPORALE

Tratament Anticelulitic (gomaj cu cafea și masaj cu bețe de bambus) Gomajul cu cafea curăță eficient pielea de celulele moarte care blochează porii și crește receptivitatea pielii pentru tratamentul ce va urma. Masajul anticelulitic cu bețe de bambus este o metodă foarte eficientă de diminuare și eliminare a celulitei. Tija de bambus este un accesoriu de masaj excelent, pentru că accentuează puterea mișcărilor efectuate de terapeut, fiind mai profund decât un masaj tradițional. 

Tratament Anticelulitic cu Technispa (dermo-lipo-aspirație) Technispa este un tratament revoluționar, cu ajutorul căruia se poate slăbi rapid, eficient și cu rezultate durabile, vizibile încă de la primele ședințe. Urmărește reducerea celulitei de oriunde este prezentă pe corp, insistând asupra zonelor critice (abdomen, șolduri și coapse). Pentru început, se aplică serul de slăbire și anticelulită. Apoi, cu ajutorul dispozitivului Technispa, esteticiana va trata zonele cu probleme, favorizând mobilizarea grăsimilor instalate, netezirea pielii și remodelarea siluetei. Dubla Dermo Lipo-Aspirația – un sistem patentat prin care, cu ajutorul unei singure mișcări tehnice, capul de masaj realizează două acțiuni cu efect de slăbire. În timpul mișcării, acesta creează un efect de aspirare asupra pielii, formând două pliuri cutanate. Astfel, eficiența tratamentului este dublată.

Tratament Anticelulitic cu Technispa (masaj cu bețe de bambus și împachetare) acest tratament combină beneficiile Tchnispa cu masajul cu bețe de bambus pentru o eficiență mai mare cu rezultate vizibile. La final terapeutul efectuează o împachetare cu cremă anticelulitică ce trebuie menținută pe piele 60 minute după tratament.

Tratament pentru picioare ușoare redă senzația de confort și libertate de mișcare. Tratamentul este ideal pentru persoanele care petrec mult timp stând în picioare. Este realizat prin îmbinarea a două procese: dubla dermo-sculptare cu rolul de a drena țesutul pielii și dubla ionizare care ajută serul să penetreze pielea stimulând astfel microcirculația.