Apollo Hotel&Wellness Klub

Relaxációs oázis Erdély szívében – Marosszentgyörgyön, 6 km-re Marosvásárhelytől

Egy hely, ahol az idő lelassúl, test és lélek kényeztetésben részesül, a gyógyfürdő, ahova biztosan visszavágyik majd.


Az Apollo Wellness Klub Marosvásárhely közelében, de a város zajától távol, természetes környezetben várja vendégeit. A rohanó hétköznapok fáradalmait, pihenje ki Ön is nálunk! Találja meg lelkiegyensúlyát, töltődjön fel, próbálja ki gyógyfürdőnket és balneo-fizioterápiás kezeléseinket.  A marosszentgyörgyi sós gyógyvíz, a minőségi ásványi iszap, az egészséges és finom ételek, valamint az Erdélyre jellemző vendégszeret szállodánk védjgye.

Maria Benta, vezérigazgató – Apollo Wellness Klub
„Térségünkben a balneoterápiás kezléseknek több mint 100 éves hagyománya van. Vendégeink iránti szeretet, a páratlan természeti környezet és a jótékony hatású sós gyógyvíz késztetett minket arra, hogy felépítsük a létesítményt, melyet ma büszkén nevezünk “Relaxációs oázisnak”. Ez a 13 hektáron elterülő oázis, Marosvásárhely szomszédságában található, nyugott környezetben, távol a zajos várostól. Az Apollo Wellness Klubban minden adott a testi-lelki gyógyuláshoz.”

Ajánlatok és kedvezmények

Az Apollo Hotel és Wellness Klub vonzó ajánlatokat kínál Önnek

Marosszentgyörgyi sós gyógyfürdő

Apollo strand és balneo-fizioterápiás központ

A Marosvásárhely szomszédságában található Apollo Wellness Klub, 4★★★★ és 3★★★ szállodával, valamint korszerű SPA központtal (szaunák, jacuzzi, fitness terem, a lazítás és wellness kiváló helye) várja vendégeit. Itt található Erdély egyik legértékesebb sós gyógyfürdője és balneo-fizioterápiás kezelési központja, továbbá édes- és sós vizes medencékkel felszerelt strand, konferenciaterem és 4★★★★ étterem.

 • icon1

  Elszánt

  csapat

 • icon2

  Képzett

  személyzet

 • icon3

  Recepció 24/7

Látogatóink véleménye

Az Apollo Hotel és Wellness Klub szolgáltatásainak minősége látogatóink véleményében tükröződik