Hammam

Masaje speciale exotice

Hammam exotic peeling este una dintre cele mai plăcute metode de a vă răsfăţa trupul. Curăţă pielea în profunzime, înlătură germenii, îmbunătăţeşte respiraţia, elimină stresul şi toxinele din corp.

Procedura se desfăşoară într-o încăpere încălzită, pe o lespede uriaşă, unde oaspetele se întinde şi un specialist în tehnica masajului îi face un peeling pe întreg corpul, frecându-l cu o mănuşă aspră, curăţând celulele moarte. La finalul procedeului, pielea va deveni fină şi proaspătă. Apoi, cu o pânză specială ca o husă de pernă, creează spuma din săpun de măsline şi o aşează pe corpul încins al acestuia. După ce este bine înmuiat, se aplică un masaj special urmat de clătirea cu apă călduţă.

Masajul cu pietre vulcanice este un masaj antistres, de detoxifiere, relaxare și echilibrare energetica a corpului. Pietrele folosite sunt de natură vulcanică și provin din Bali. Capacitatea de a înmagazina căldura pe termen foarte lung le face ideale pentru acest masaj.

Masajul japonez YUMEIHO este un masaj cu presiune medie spre mare, care îmbunătățește mobilitatea corpului. Utilizează presopunctura, stretching și manipulări articulare ajutând la corectarea tulburărilor posturale și îmbunătățirea stării de sănătate.