Masaj

Masaje corporale


Masaj de Relaxare „Apollo Well Being”

(25 sau 50 minute) este foarte eficient în tratarea stărilor de oboseală accentuate și a stresului. Generează o stare de bine și detensionează întreg corpul. Masajul de relaxare se efectuează, de regulă, cu uleiuri sau creme speciale, care stimulează starea de bine şi relaxarea.

Masaj Terapeutic (25 sau 50 minute) este recomandat în tratamentul durerilor musculare. Are ca scop eliminarea și decongestionarea punctelor de declanșare a durerii, decontracturarea mușchilor, rezolvarea problemelor circulatorii. Acționează asupra durerii având un rol antialgic.

Masaj Sport (50 minute) este un masaj energic, profund, executat cu degetele, pumnii, coatele și antebrațele. Contribuie la perfecționarea fizică (previne accidentările și febra musculară), înlăturarea oboselii și la tratamentul leziunilor dobândite în urma unor suprasolicitări sau accidente musculare.

Masaj Deep Tissue (50 minute) este un masaj profund, mai lent dar cu o presiune mai mare executat cu degetele, pumnii, coatele și antebrațele. Manevrele se execută de-a lungul fibrelor musculare cu rolul de a relaxa în profunzime musculatura, de a restabili circulația sangvină deficitară, de a asigura un flux sangvin și limfatic mai bun.


Masaj la patru mâini
(40 minute) oferă o senzatie unică, relaxarea se obtine mai usor si este mai profunda decat in cazul masajului clasic. Secretul constă în armonia coordonării mișcărilor terapeuților, rezultatul fiind o stare de relaxare totală.

Masaj anticelulitic stimulează elasticitatea pielii și a țesuturilor subcutanate, activează circulația sângelui cu efect în reducerea aspectului de ”coajă de portocală”.

Reflexoterapie deblochează și elimină acumulărille de toxine din organism. În reflexoterapie depunerile toxice sunt considerate principala cauză a îmbolnăvirilor curente, iar masajul stimulează organismul să îndepărteze compușii reziduali rezultați în urma proceselor metabolice.