Szaunák

Szaunák

Relaxációs oázis Erdély szívében!

A szauna mára közismerten az aktív pihenés egyik legelterjedtebb egészségmegőrző eleme, amelynek jótékony hatásai mind fizikai, mind szellemi szinten megnyilvánulnak. Az azonnali hatás a relaxáció és a stressz megszűnése, emellett a szauna rendszeres használata erősíti az immunrendszert, javítja a keringést és eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből. A hatékony eredmény érdekében a szaunázást 15 percen belül ajánlott hideg zuhannyal befejezni.

Nedves szauna

A nedves szauna magában foglalja a vízgőzös légkör kialakítását, amely kiválóan hidratálja a bőrt és hatékony méregtelenítő. Ajánlott a striák, a száraz bőr kezelésére is. A nedves szauna használata után ajánlott testápoló krémmel táplálni a bőrt

Száraz szauna

A száraz szauna nyugtató hatása mellett terápiás eredményeket is hoz, segít a méreganyagok eltávolításában, a kalóriák égetésében, fokozza a vérkeringést. Nem ajánlott magas vérnyomással vagy szívbetegséggel küzdők számára.

Infraszauna

Az infraszauna a szívbetegségben szenvedőknek ajánlott, mert serkenti a vérkeringést és erősíti a szív- és érrendszert. Hatékony a cellulitisz elleni küzdelemben azáltal, hogy eltávolítja a vizet és a méreganyagokat a szervezetből. Az Infraszauna erősíti az immunrendszert, és segít a súlyfelesleg kiegyenlítésében, ezért főként olyan személyeknek ajánlott, akik szedentáris életmódot folytatnak. Pihentető egészségmegőrzést biztosít, csökkenti a stresszt, a fáradtságot és nyugtatóan hat a szervezetre.